16.12.09

lisää turistointia, ja kodinkunnostusta!

Jee, kaksi tytärtä saapui tiistaina 15.12. aamusella silmät sikkarassa lentokentän ovista. Matka oli pitkä mutta antoisa, kuten Ulla omassa blogissaan kertoo. Ihan ovat tytöt ennallaan vaikka kolme kuukautta ollaan erossa oltu. Ja kovasti vaikuttavat kumpikin nuhaisilta - liekö allergioita vai räkätautia? Toivotaan että helpottaa, kun ei oikein ehtisi sairastaa!


Tyttöjen tulon jälkeen nimittäin aika on tuntunut loppuvan kesken, kun on pikaisesti pitänyt suunnitella, miten ja minne lähdetään jatkamaan tutustumista kiwi-lintujen maahan. Tytöt kiersivät tänään CHCH:n keskustaa kahdestaan ja me Karin kanssa suunniteltiin ohjelmaa seuraaville viidelle-kuudelle päivälle. Kiire lähteä matkaan tulikin yhtäkkiä: yliopistolta tultiin eilen tekemään vuosikartoitusta korjausta vaativista kohteista, ja siinä hötäkässä todettiin, että 27 Clyde Road  kaipaa kipeästi putkiremonttia. Kuuman veden paine on niin alhainen että jotain pitää sille tehdä, jotta voimme jatkaa tässä asumista. Kuinka ollakaan, remontti pitää tehdä nyt loppuviikosta tai sitten ensi vuonna. Koska ensi vuonna on yhtä kiirusta vierailurintamalla, päätimme lähteä tässä pikaisesti remontin jaloista pois.

Suuntana reissulla on Kaikoura, Blenheim, Abel Tasmanin kansallispuisto ja Hanmer Springs, eli siis eteläisen saaren pohjoiset osat. Auto starttaa huomenna klo 10, ja perästä kuuluu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti