25.9.09

koti-ikävää?

...koti-ikävää on ilmassa, kun katselen yliopiston nettikameroita. Teilläkin näköjään lämpötila huitelee pikkuisen pakkasen puolella aamusella. Meillä taisi yöllä olla +4. Kauniin näköistä yliopistonrinnettä noissa nettikamerakuvissa - kyllä sitä kelpaa katsella. Olen yrittänyt tiirailla, näkyykö tuttuja.

Täällä on tänään tullut vettä, oltiin aamupäivä kotona kun ei oikein säänkestäviä varusteita ole mukana. Suunnitellaan villasukkien ostoa. Hyvä tehdä töitä kotisohvalla :) kun läppäri lämmittää sylissä.

Iltapäivästä ohjelmassa oli pankkireissu, jossa taas meni reippaasti aikaa, mutta nyt on käteiskassasta iso osa siirretty pankkiin ja uunituoreet ATM-kortit saatu käyttöön. Tällä kertaa riitti yksi allekirjoitettu paperi, viimeksi tiliä avatessa niitä tarvittiin MONTA. Mutta verkkopankkia ei vieläkään saatu käyttöön, kun pankin verkkoyhteydet eivät toimineet! Pankista tultiin töihin eri kautta kuin normaalisti, ja mä olisin täällä aivan eksyksissä ilman Karia. Mites se olikaan naisten spatiaalisen hahmotuskyvyn kanssa... no, mullei ainakaan sitä ole. Nyt on puoli kuusi illalla ja ulkona alkaa jo hämärtää. Jos oikein ymmärsin, viikonloppuna siirretään kelloja kesäaikaan.Kauniina päivänä työhuoneestamme näkyy tällaista:


5 kommenttia:

  1. Pakkasta, täällä? Ei sentään, Pyynikin hienostokaupunginosassa oli yöllä samainen +4 kuin siellä alhaallakin ;) -Harri

    VastaaPoista
  2. Googlen weather gadget kyllä väitti että siellä ois ollut -1...

    VastaaPoista
  3. Google taitaa luottaa lentokenttiin, koska Pirkkalassa oli pakkasta. Siilinkarin sääasemalla lämpötila ei laskenut alle +5 koko yönä. -Harri

    VastaaPoista
  4. Moi ja hyvää lokakuuta!
    Viime yönä oli pakkasta, aamulla töihin pyöräillessäkin juuri ja juuri nollan yläpuolella. Aurinko paistaa ja tuo upeasti esiin vaahteroiden värit. Nettikuvista toinen vastaa aikalailla oman työhuoneen ikkunanäkymää.
    Terkkuja! KaijaM

    VastaaPoista
  5. moi, arvelinkin että näkymät webbikameroista tuntuvat tutuilta - tietopinnin yläkerrasta ainakin! Syksyn ruska on upeaa niissä yliopistonmäen puissa, niin että Tampereellakin on juuri nyt tosi kaunista. Mutta ehkei sitten enää kun on marraskuu... kerätkää voimia nyt kun vielä voi olla auringossa.

    VastaaPoista